Op 11 december 2011 bereikte ons het trieste bericht dat Jan Buizen na een zware tijd, in het bijzijn van zijn vrouw – dochter en schoonzoon rustig is ingeslapen.
In Jan verliezen wij een bijzonder goede vriend, die samen met zijn vrouw Rossie (ook Kruisvaarder) hun leven hebben gegeven aan de zorg voor de arme medemens in verschillende landen o.a in Panama.
Op de foto ziet u Jan en Rossie samen met Alejandro 1 van de 2 kleinzonen waarvan hij enorm heeft genoten. Hij was een liefdevolle trotse Opa!
Wij wensen Rossie en de kinderen veel kracht !
Schrijf gerust een reactie als u hem heeft gekend.

Categorieën: Nieuws

1 reactie

Wim · 16 december 2011 op 14:22

Tijdens een mooie en warme eucharistieviering, hebben wij afscheid genomen van Jan Buizen. De persoonlijke woorden van Veronica en haar man Marcel, hebben veel indruk op ons gemaakt. Ook zijn zuster vertelde over haar relatie met haar broer Jan, daarin kwam ook weer naar voren hoe bijzonder Jan is geweest. De voorzitter van de Kruisvaarders van Sint Jan benoemde een indrukwekkende lijst van werkzaamheden in de vele verschillende landen. Wij wensen Rossie – Veronica en Marcel veel kracht in de komende tijd. Wij hopen dat de liefde en betrokkenheid van alle aanwezigen, de kracht zal geven die zij zo nodig hebben.
Wil en Wim Janssen.

Gesloten voor reacties.